Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1448kcal2.4g0.8g162.2g0g
Suklaa tumma 240g1237kcal9.3g127.5g74.2g12.7g
Sokeri 423g1717kcal0g422.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g195g603kcal33.1g105.1g5.6g25.3g
Cashewpähkinä 100g573kcal20g18.8g46.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g11783kcal184.4g1351.2g621.4g83g
Valittu annoskoko1376g5891kcal92.2g675.6g310.7g41.5g
Annoskoko puolitettuna688g2946kcal46.1g337.8g155.4g20.8g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276