KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi423g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g317g1246kcal256.8g22.2g12.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 116g365kcal12.3g69.1g2.6g6.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g106g602kcal24.1g20.6g52.4g6.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 69g222kcal19.9g4.8g13.7g21g
Kananmuna kuoreton 233g332kcal29.1g0.7g23.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 57g504kcal0g0g57g0g
Hiiva, 50g42g26kcal5.5g0.5g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2752g6596kcal695.6g235.8g324.8g67.4g
Valittu annoskoko1376g3298kcal347.8g117.9g162.4g33.7g
Annoskoko puolitettuna688g1649kcal173.9g59g81.2g16.9g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533