Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3876g930kcal46.5g131.8g7.8g81.4g
Sipuli (kuorittu)775g209kcal10.1g37.2g1.6g13.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka775g85kcal8.5g8.5g1.6g7.8g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g698g209kcal10.5g34.9g2.8g0g
Vesi3876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g2868kcal151.2g424.8g27.6g204.8g
Valittu annoskoko10000g1434kcal75.6g212.4g13.8g102.4g
Annoskoko puolitettuna5000g717kcal37.8g106.2g6.9g51.2g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913