Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2715g9314kcal276.6g1900.2g32.6g95g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1160g8240kcal8.7g4.6g928.1g0g
Leivinjauhe 93g163kcal4.8g35.1g0g0.5g
Sokeri696g2826kcal0g695.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 2784g836kcal80.2g100.2g2.8g0g
Puolukka 1160g450kcal5.1g78.9g5.8g30.2g
Raparperi 928g313kcal6.4g51g0.9g13g
Vesi464g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g44284kcal763.6g5730.8g1940.4g277.4g
Valittu annoskoko10000g22142kcal381.8g2865.4g970.2g138.7g
Annoskoko puolitettuna5000g11071kcal190.9g1432.7g485.1g69.4g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068