Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3101g5147kcal589.1g0g310.1g0g
Paprika punainen 1550g454kcal14.6g69.8g6.2g29.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1550g434kcal9.3g92.2g3.1g38.8g
Makaroni, tumma 1279g4600kcal172.7g840.3g38.4g75.5g
Sipuli 620g188kcal7.8g29.8g1.2g10.5g
Ruokakerma Valio 5%1550g930kcal18.6g43.4g77.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 349g3082kcal0g0g348.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29669kcal1624.2g2151g1570g308.6g
Valittu annoskoko10000g14835kcal812.1g1075.5g785g154.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7417kcal406.1g537.8g392.5g77.2g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341