Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1511g5184kcal153.9g1057.5g18.1g52.9g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g581g610kcal34.3g86.6g14.5g95.9g
Sokeri 500g2028kcal0g499.2g0g0g
Leivinjauhe 58g102kcal3g22g0g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1046g4811kcal5.2g5.2g533.4g0.5g
Kananmuna kuoreton 1278g1824kcal159.8g3.8g131g0g
Mustikka metsä- 2092g921kcal10.5g133.9g12.6g69g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2324g1491kcal74.4g112g81.3g0.2g
Sokeri 494g2005kcal0g493.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka58g232kcal0g57.5g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g58g314kcal0.1g0.2g34.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39042kcal882.4g4942.6g1651.6g437.6g
Valittu annoskoko10000g19521kcal441.2g2471.3g825.8g218.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9761kcal220.6g1235.7g412.9g109.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520