Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka240g329kcal52.8g4.6g14.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Rice Dream, riisimaito360g169kcal0.4g33.8g3.6g0.4g
Täysjyväriisi. Risella.132g462kcal9.2g93.7g4.4g7.9g
Parsakaali, tuore, 257g147g44kcal6.8g2.9g0.4g2.4g
Punajuuri keitetty, annos 100g147g62kcal0g13.8g0.1g3.7g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g120g149kcal3.6g30.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g2913kcal171.2g371.2g84g32.8g
Valittu annoskoko1377g1457kcal85.6g185.6g42g16.4g
Annoskoko puolitettuna689g728kcal42.8g92.8g21g8.2g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557