Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g451g270kcal16.7g32.9g9g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 155g487kcal16.4g92g3.4g8.5g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Tonnikala vedessä 338g353kcal75.8g0g5.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g113g293kcal33.8g2.3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g3729kcal364g265g132.2g17.2g
Valittu annoskoko1377g1864kcal182g132.5g66.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna689g932kcal91g66.3g33.1g4.3g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933