Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl124g161kcal16.3g0.4g10.3g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41.1g0.7g2.1g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Omenasose, omatekoinen226g294kcal0g67.7g0g3.4g
Kuohukerma,valio,2dl226g768kcal4.5g6.8g79g0g
Maitorahka, milbona (500g)226g154kcal27.5g8.8g0.5g0g
Sokeri 36g147kcal0g36.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 271g185kcal2.2g41.2g0.3g2.2g
Vadelma 113g46kcal1.1g4.6g0.9g4.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g9g19kcal0g2.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5.4g19kcal4.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g4635kcal124.8g577.4g183.4g23.8g
Valittu annoskoko1377g2318kcal62.4g288.7g91.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna689g1159kcal31.2g144.4g45.9g6g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021