Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%472g472kcal56.6g12.3g22.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.3g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g674g405kcal10.1g87.6g0.7g6.1g
Keittojuurekset, Rainbow225g56kcal2g10.8g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g1900kcal138.6g222.2g51g12.2g
Valittu annoskoko1377g950kcal69.3g111.1g25.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna689g475kcal34.7g55.6g12.8g3.1g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645