Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Kesäkurpitsa450g76kcal1.8g11.2g2.7g3.1g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.2g0.3g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g1251kcal22.6g159.8g53.4g40.4g
Valittu annoskoko1377g626kcal11.3g79.9g26.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna689g313kcal5.7g40g13.4g10.1g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822