Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 195g158kcal3.1g32.9g0.1g5.9g
Mungpapu, Risenta300g871kcal72.1g120.1g3g0g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Kurkuma, annos 2g3g1.5kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Korianteri, tuore, annos 20g30g6kcal0.6g1.2g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g2155kcal156g321.2g7.4g17g
Valittu annoskoko1377g1078kcal78g160.6g3.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna689g539kcal39g80.3g1.9g4.3g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344