Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 150g95kcal0.7g17.7g0.6g6.7g
Peruna, vanha, kuorittu 169g128kcal3.2g26.1g0.3g1.7g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Juuriselleri 75g24kcal0.9g3.4g0.1g2.3g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g75g195kcal2.2g3.4g20.2g0.4g
Piparjuuri, annos 10g94g35kcal4.2g10.3g0.3g7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g94g112kcal2.2g4.5g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2754g1280kcal29.6g147.6g62.4g43.2g
Valittu annoskoko1377g640kcal14.8g73.8g31.2g21.6g
Annoskoko puolitettuna689g320kcal7.4g36.9g15.6g10.8g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767