Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g225g214kcal45g0g1.6g0g
Makaroni ( tumma Torino )225g788kcal40.5g132.8g8.8g13.5g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g188g141kcal4.3g9.9g9g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g8.3g23kcal1.7g0.4g1.7g0.1g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu23g59kcal7g0g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 158g36kcal0.9g5.4g0.5g2.2g
Basilika, kuivattu 2.2g5.7kcal0.3g0.5g0.1g0.9g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2757g2767kcal203.4g314g66.8g38.8g
Valittu annoskoko1379g1384kcal101.7g157g33.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna689g692kcal50.9g78.5g16.7g9.7g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572