Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Suklaa tumma 240g1240kcal9.4g127.8g74.4g12.7g
Sokeri 424g1721kcal0g423.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g195g605kcal33.1g105.3g5.7g25.3g
Cashewpähkinä 100g574kcal20g18.8g46.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2758g11808kcal184.8g1354g623.2g83g
Valittu annoskoko1379g5904kcal92.4g677g311.6g41.5g
Annoskoko puolitettuna690g2952kcal46.2g338.5g155.8g20.8g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276