Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 58g81kcal7.3g0.2g5.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki71g40kcal6g3.6g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.8g29kcal1g0.3g2.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe2.3g8.7kcal0.1g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g328kcal28.8g15.2g16.8g0g
Valittu annoskoko138g164kcal14.4g7.6g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna69g82kcal7.2g3.8g4.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856