Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 50g17kcal0.3g2.8g0.1g0.7g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.3kcal0g0.4g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g171kcal1g1.5g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g574kcal2.8g57.2g35.6g2.6g
Valittu annoskoko138g287kcal1.4g28.6g17.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g144kcal0.7g14.3g8.9g0.7g
Arvot/100g100g208kcal1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891