Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt30g14kcal1g1.4g0.4g0g
Pekoni rasvainen 21g79kcal2.5g0g7.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 60g83kcal11.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g371kcal30.2g6g24.8g1.4g
Valittu annoskoko138g186kcal15.1g3g12.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna69g93kcal7.6g1.5g6.2g0.4g
Arvot/100g100g134kcal10.9g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849