Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porkkana 35g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g20g4kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g132kcal6.4g11.4g6g2.6g
Valittu annoskoko138g66kcal3.2g5.7g3g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g33kcal1.6g2.9g1.5g0.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529