Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 22g50kcal4.2g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi5.3g19kcal0.3g4g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g277kcal15.2g13g18.2g2.6g
Valittu annoskoko138g139kcal7.6g6.5g9.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna69g69kcal3.8g3.3g4.6g0.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978