Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 125g109kcal1.3g22.8g0.5g2.2g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g346kcal3.6g59.4g9.2g5.8g
Valittu annoskoko138g173kcal1.8g29.7g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna69g87kcal0.9g14.9g2.3g1.5g
Arvot/100g100g125kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905