Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 28g22kcal4.9g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 35g27kcal0.7g5.5g0.1g0.4g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.9g6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g149kcal13.6g15.8g3g0.8g
Valittu annoskoko138g74kcal6.8g7.9g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g37kcal3.4g4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g54kcal4.9g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519