Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Margariini 60%, keskiarvo 13g67kcal0g0g7.5g0g
Juusto, keskiarvo 25g88kcal6.3g0.1g6.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Tonnikala öljyssä 19g36kcal5.1g0g1.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 20g21kcal0.7g3.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g608kcal34.4g32.8g37.2g2.4g
Valittu annoskoko138g304kcal17.2g16.4g18.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g152kcal8.6g8.2g9.3g0.6g
Arvot/100g100g220kcal12.5g11.9g13.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453