Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g31g24kcal5g0.4g0.2g0.1g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 63g66kcal2.5g12.1g0.6g1.1g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g256kcal16g31g6.6g4g
Valittu annoskoko138g128kcal8g15.5g3.3g2g
Annoskoko puolitettuna69g64kcal4g7.8g1.7g1g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.2g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240