Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)23g15kcal3.4g0g0.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g25g8.5kcal0.1g1.8g0.1g0.5g
Kurkku, tuore13g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Ruokajogurtti Valio25g23kcal1.1g1.3g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 26g66kcal2g11.5g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g259kcal14.4g35.6g6g4g
Valittu annoskoko138g130kcal7.2g17.8g3g2g
Annoskoko puolitettuna69g65kcal3.6g8.9g1.5g1g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.9g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358