Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 10g32kcal1g5.9g0.2g1g
Vehnäjauho, sunnuntai29g100kcal3.4g20.3g0.6g0.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)18g65kcal2.5g9.7g1.4g1.9g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g42g36kcal0.5g7.7g0.2g0.8g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g18g130kcal0g0g14.4g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g854kcal15g118.6g33.6g9.2g
Valittu annoskoko138g427kcal7.5g59.3g16.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna69g214kcal3.8g29.7g8.4g2.3g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099