Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)47g75kcal8.9g0g4.2g0g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Pavut,ruskeat suolaliemess11g11kcal0.8g1.6g0.1g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g248kcal21.2g14.6g10.6g7.8g
Valittu annoskoko138g124kcal10.6g7.3g5.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna69g62kcal5.3g3.7g2.7g2g
Arvot/100g100g90kcal7.7g5.3g3.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96259