Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g5.6g6.2kcal0.3g1.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Ruohosipuli 11g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Katkarapu 57g39kcal8.2g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g312kcal20.4g8.4g21g1.6g
Valittu annoskoko138g156kcal10.2g4.2g10.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna69g78kcal5.1g2.1g5.3g0.4g
Arvot/100g100g113kcal7.4g3g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850