Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen17g122kcal0.2g0.2g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g34g118kcal1.2g27.3g0.3g1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten5.1g17kcal1.2g2.3g1.1g0.6g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g41kcal0g10.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.7g5.6kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g968kcal9.8g141.6g42.4g3.6g
Valittu annoskoko138g484kcal4.9g70.8g21.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna69g242kcal2.5g35.4g10.6g0.9g
Arvot/100g100g350kcal3.5g51.2g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002