Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 9g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Maito rasvaton 200ml9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g68kcal0.1g0.1g7.5g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.9g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Raparperi 17g5.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana276g684kcal10.6g98g25.6g4.2g
Valittu annoskoko138g342kcal5.3g49g12.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna69g171kcal2.7g24.5g6.4g1.1g
Arvot/100g100g248kcal3.8g35.5g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678