Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g102kcal0.1g0.1g11.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g21g72kcal0.4g0.6g7.6g0g
Kookoshiutale 4.9g32kcal0.4g0.3g3.2g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 79g30kcal0.1g6.4g0.1g1.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g14g86kcal2.7g0.7g7.7g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.6g38kcal1.5g0.4g3.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g722kcal10.4g17.4g66.2g5.4g
Valittu annoskoko138g361kcal5.2g8.7g33.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna69g180kcal2.6g4.4g16.6g1.4g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.3g23.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976