Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 23g10kcal0.1g1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13g0.4g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 32g70kcal5.6g0g5.4g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 28g8.3kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 14g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g12g48kcal3.6g0.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g456kcal26g32.8g23.2g2g
Valittu annoskoko138g228kcal13g16.4g11.6g1g
Annoskoko puolitettuna69g114kcal6.5g8.2g5.8g0.5g
Arvot/100g100g165kcal9.4g11.8g8.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574