Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 124g47kcal0.3g8.7g0.1g4.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.2g14kcal0g3.3g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.8g18kcal0.4g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g226kcal1.4g26.4g10.2g8.4g
Valittu annoskoko138g113kcal0.7g13.2g5.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna69g56kcal0.4g6.6g2.6g2.1g
Arvot/100g100g82kcal0.5g9.5g3.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598