Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g13g36kcal0.2g7g0g5g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g13g44kcal1.8g6.9g1g1.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g31g103kcal3.1g21.9g0.3g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Mustikka, Pakkasmarja38g13kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g4.4g1.8kcal0.4g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.9g2.7kcal0g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g467kcal18.6g81g5.8g16g
Valittu annoskoko138g234kcal9.3g40.5g2.9g8g
Annoskoko puolitettuna69g117kcal4.7g20.3g1.5g4g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047