Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 19g14kcal3.2g0g0.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g47g31kcal0.8g5.6g0g0g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Kalaliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g107kcal8.2g14g0.4g0.8g
Valittu annoskoko139g53kcal4.1g7g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g27kcal2.1g3.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075