Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 38g17kcal0.2g3.1g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g86kcal1.6g14.2g1.8g3.6g
Valittu annoskoko139g43kcal0.8g7.1g0.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna69g22kcal0.4g3.6g0.5g0.9g
Arvot/100g100g31kcal0.6g5.1g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643