Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty58g43kcal1.1g8.9g0.1g0.6g
Kurpitsa 23g3.6kcal0.2g0.5g0g0.5g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.3g11kcal0g0g1.2g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr23g23kcal2.8g0.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g176kcal8.6g22.6g5g3.2g
Valittu annoskoko139g88kcal4.3g11.3g2.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal2.2g5.7g1.3g0.8g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633