Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 29g28kcal0.9g5.7g0.1g0.3g
Paistijauheliha 10%29g50kcal5.8g0g2.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g18g51kcal3.5g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, Kevyt58g27kcal1.9g2.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g314kcal24.2g17.4g15.8g0.8g
Valittu annoskoko139g157kcal12.1g8.7g7.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g78kcal6.1g4.4g4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598