Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 55g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g9kcal0.1g0.4g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurajuusto11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g131kcal7g4.2g9g2.8g
Valittu annoskoko139g66kcal3.5g2.1g4.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna69g33kcal1.8g1.1g2.3g0.7g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251