Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g38g139kcal1.7g11.6g9.4g1.4g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja38g29kcal6.3g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g389kcal20.4g24.2g23g3g
Valittu annoskoko139g195kcal10.2g12.1g11.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna69g97kcal5.1g6.1g5.8g0.8g
Arvot/100g100g140kcal7.4g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674