Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g23g7.7kcal0.3g1.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g174kcal14g12.6g7g0.8g
Valittu annoskoko139g87kcal7g6.3g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g44kcal3.5g3.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571