Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g576kcal14.2g69.8g24.8g5g
Valittu annoskoko139g288kcal7.1g34.9g12.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna69g144kcal3.6g17.5g6.2g1.3g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271