Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen2.3g4.1kcal0.7g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g232kcal16.6g10.6g13.4g2.4g
Valittu annoskoko139g116kcal8.3g5.3g6.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna69g58kcal4.2g2.7g3.4g0.6g
Arvot/100g100g84kcal6g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135