Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 86g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Tonnikala vedessä 16g16kcal3.5g0g0.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)6.2g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)16g51kcal4.2g0g3.7g0g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana277g392kcal37.2g2.8g25.4g0.6g
Valittu annoskoko139g196kcal18.6g1.4g12.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna69g98kcal9.3g0.7g6.4g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388