Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g38g45kcal7.1g0g1.9g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g208kcal16g11.6g9.8g3.8g
Valittu annoskoko139g104kcal8g5.8g4.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna70g52kcal4g2.9g2.5g1g
Arvot/100g100g75kcal5.8g4.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070