Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 1249g1086kcal13.2g228.5g5g22.5g
Voi 47g338kcal0.6g0.2g37.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g33g121kcal1.2g26.5g1.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g25g78kcal2.7g15g1.7g7g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g3463kcal35.4g593.6g91.6g59g
Valittu annoskoko1380g1731kcal17.7g296.8g45.8g29.5g
Annoskoko puolitettuna690g866kcal8.9g148.4g22.9g14.8g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905