Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g225g45kcal4g4.9g0.7g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g225g68kcal10.3g4.5g0.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g37kcal0.1g8.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g150g98kcal19.5g3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g533kcal69.6g44.8g6.2g0.6g
Valittu annoskoko1380g267kcal34.8g22.4g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna690g133kcal17.4g11.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139