Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 20g106kcal0.1g0.1g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.8kcal0.4g0.8g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 133g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Kanaliemi rainbow 1 L666g333kcal26.6g6.7g26.6g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)133g80kcal1.3g6g5.3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g10g8.8kcal0.1g2.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 3.4g18kcal0g0g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 23g7.9kcal1g0.4g0.1g0.6g
Kanaliemi rainbow 1 L113g56kcal4.5g1.1g4.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)23g14kcal0.2g1g0.9g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.7g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2761g1493kcal84.6g71g104.6g19.6g
Valittu annoskoko1380g747kcal42.3g35.5g52.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna690g373kcal21.2g17.8g26.2g4.9g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563