Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g13g67kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Bataatti, kuorittu 537g435kcal8.4g90.3g0.3g16.1g
Lanttu 512g148kcal5.1g23.5g1.5g9.2g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1714kcal54.2g250.6g40.4g60.8g
Valittu annoskoko1380g857kcal27.1g125.3g20.2g30.4g
Annoskoko puolitettuna690g429kcal13.6g62.7g10.1g15.2g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266951