Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri75g304kcal0g74.9g0g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1233kcal0.6g301g0g0g
Valittu annoskoko1380g616kcal0.3g150.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna690g308kcal0.2g75.3g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464